Home Planten Zamioculcas Raven

De ultieme plantenverzorgingsgids voor een Zamioculcas Raven

Zamioculcas Raven

De Zamioculcas Raven is een variëteit van de gewone (groene) ZZ plant (Zamioculcas Zamiifolia). Ze heeft dezelfde verzorgingsroutine nodig als de gewone ZZ plant en de verschillend gekleurde bladeren zijn zuiver cosmetisch.

Om je de beste kans te geven deze plant te verzorgen, hebben we het verzorgingsproces in een paar verschillende stappen onderverdeeld. Deze stappen zijn bedoeld om je de meest diepgaande informatie te geven om je alles te leren wat je moet weten over de verzorging van je plant.

  1. Hoe verzorg je een ZZ plant?

De Zamioculcas Raven is een heel beginnersvriendelijke kamerplant die het niet erg vindt als je hem een paar weken vergeet. Ze heeft niet veel nodig en kan zonder problemen op een weinig lichte plaats in je huis staan.

1. Hoe verzorg je een ZZ plant?

Terug naar boven
Hoe verzorg je een ZZ plant?

De Zamioculcas Zamiifolia, of meer algemeen bekend als ZZ plant, is een onderhoudsarme plant die perfect is voor plaatsen met weinig licht. In deze gids bespreken we alles wat je moet weten over ZZ planten en hoe je ze met succes kunt kweken.

Lees "Hoe verzorg je een ZZ plant?"

De Zamioculcas Raven in het kort

Zamioculcas Raven
Geef water als de grond helemaal droog is
Voorkeur voor plaatsen met weinig licht
Bemest eens in de 3 maanden
Gebruik snel drogende grond

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben ook bronnen over andere planten en plant-gerelateerde onderwerpen. Misschien bevatten deze bronnen de informatie die je zoekt.

We hebben een heleboel gidsen geschreven over allerlei aspecten van het verzorgen van planten, maar het kan zijn dat we dat specifieke onderwerp dat je zocht gemist hebben. Als dat het geval is, kun je een plantengids aanvragen of een plant doneren. Zo kunnen we je snel de informatie geven die je nodig hebt en hoef je je niet meer af te vragen of je je plant wel goed verzorgt.

Sanseveiras on Leca

Blijf op de hoogte

Krijg als eerste te horen wanneer nieuwe verzorgtips beschikbaar zijn!

Vul een e-mailadres in