9 kamerplanten die bijna onmogelijk te doden zijn

Hoe verzorg ik een Aloë Vera plant?

Aloë Vera planten zijn heel gemakkelijk te verzorgen - ze hebben niet veel water of zonlicht nodig, en ze kunnen zelfs groeien bij weinig licht.

Om een Aloë Vera plant te verzorgen, zorg je ervoor dat het veel indirect zonlicht krijgt, en geef je het spaarzaam water - je hoeft het alleen water te geven als de grond droog aanvoelt.

Hoe verzorg ik een Sansevieria?

Sansevierias zijn ook gemakkelijk te verzorgen - ze hebben niet veel water of zonlicht nodig, en ze kunnen zelfs groeien bij weinig licht.

Om een Sansevieria te verzorgen, moet je ervoor zorgen dat het veel indirect zonlicht krijgt, en spaarzaam water geven - je hoeft het alleen water te geven als de grond droog aanvoelt.

Hoe verzorg ik een Krulvaren?

Krulvarens vereisen een hoge luchtvochtigheid en indirect zonlicht.

Ze moeten regelmatig water krijgen (maar niet doordrenkt).

Je kunt een Krulvaren in de badkamer zetten - in de buurt van de douche - om de luchtvochtigheid te verhogen, of je kunt het regelmatig met water besproeien.

Hoe verzorg ik een ZZ Plant?

ZZ Planten zijn ook heel gemakkelijk te verzorgen - ze hebben niet veel water of zonlicht nodig, en ze kunnen zelfs groeien bij weinig licht.

Om een ZZ Plant te verzorgen, moet je ervoor zorgen dat het veel indirect zonlicht krijgt, en spaarzaam water geven - je hoeft het alleen water te geven als de grond droog aanvoelt.

Hoe verzorg ik een kwartjesplant?

Kwartjesplanten zijn een van de gemakkelijkste planten om te verzorgen - ze verdragen een laag lichtniveau en weinig water geven.

Zorg er alleen voor dat de pot een goede drainage heeft (zodat de grond niet drassig wordt) en dat de plant veel indirect zonlicht krijgt.

Hoe weet ik of mijn plant genoeg licht krijgt?

Als je plant er pootachtig begint uit te zien (met lange stengels en weinig bladeren), dan krijgt het te weinig licht.

Verplaats je plant naar een plek waar het meer direct zonlicht krijgt, of voeg wat kunstmatige lichtbronnen toe.

Get your free plant care guide now